Det miljövänliga biltvättsalternativet i Nybro

Miljötvätten, är det senaste tillskottet till biltvättar i Nybro. Skillnaden gentemot konkurrenterna är att de erbjuder ett miljövänligt alternativ. Eller som de säger på sin hemsida: ” Välkommen att tvätta bilen på ett MILJÖVÄNLIGT sätt!”

Att smidigt och snabbt kunna tvätta bilen är numera för flertalet människor en mycket viktig vardagsaktivitet som alltid ska finnas på hemorten nära till hands. Är biltvätten dessutom miljövänlig, uppfyller den per automatiskt kriteriet om den miljömedvetenhet som existerar i samhällsdebatten. Ett företag som har tagit hänsyn till alla dessa aspekter är, Miljötvätten i Nybro, med sitt miljövänliga biltvättsalternativ. Deras biltvätt i Nybro har tagit hänsyn till alla de senaste miljörekommendationerna som finns på marknaden, så att du som konsument ska kunna åka från biltvätten med känslan att du faktiskt gjort en insats för framtiden genom att tvätta bilen hos dem.

Alla produkterna hos Miljötvätten är alltid miljövänliga

Något som företaget kan vara extra stolta över är deras breda sortiment av miljövänliga rengöringsprodukter. De har t.ex : schampo, vax-schampo och avfettning. Alla dessa produkter är förstklassiga och innehåller inga onödiga tillsatser som kan skada miljön. En annan sak som bör nämnas är att deras lokaler reglerar värme och vatten efter vädret för att förbruka så lite energi som möjligt. De producerar även all sin egen el genom att de har solpaneler på taket. Med andra ord har de ett miljövänligt tänk både i vatten, luft och produkter.

Alltid ett trevligt bemötande

Ett extra stort plus är företagets trevliga kundbemötande. När jag kontaktade företaget fick jag genast ett vänligt bemötande, vilket gjorde att jag genast fick ett stort förtroende för företaget. Efter detta ville jag genast boka en tvätt hos deras miljövänliga alternativ.
Jag vill avslutningsvis varmt rekommendera denna biltvätt eftersom de både har trevlig personal och tar hänsyn till miljön. Företag som tänker på framtiden är sådana företag som jag i vilket fall mer än gärna vill sponsra. Har de dessutom ett bra kundbemötande är detta ytterligare ett stort plus i mina ögon.