Friluftskläder från p4h.se

Jag har beställt kläder från p4h.se, har någon av er gjort detta tidigare? Det var första gången för mig som jag beställde kläder därifrån. De säljer friluftskläder och jaktkläder till både dam och herr. Jag fick upp ögonen för varumärket då min kollega tipsade om att de säljer bra friluftskläder som håller kvaliteten länge och som passar olika väderslag. Jag besökte deras hemsida för första gången i helgen och beställde både friluftsbyxor, en jacka och ett underställ som jag ska använda sedan i höst när det börjar bli lite kallare utomhus.

Kläderna från PH4 anlände snabbt

Efter endast två arbetsdagar fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut på mitt närmaste utlämningsställe. Skönt att leveransen gick så snabbt! Det ger dem verkligen pluspoäng. Jag provade kläderna direkt när jag kom hem och till min lycka så satt plaggen perfekt på mig! Jag behöver inte lämna tillbaka eller byta någonting. Jag ser fram emot hösten då jag kan börja använda mina nya friluftsbyxor, jackan och understället när det blir lite kallare utomhus.

Jag promenerar oftast varje dag

Efter jag hade provat mina kläder tog jag faktiskt en promenad, det må vara sensommar men det är fortfarande i alla fall 20 grader utomhus om dagarna. Jag försöker ta tillvara på det underbara vädret och sommaren så länge det går. Snart kommer hösten och därefter vintern och då är det inte alls lika härligt att promenera utomhus längre. Men det är viktigt att röra på sig, i alla fall för mig. Jag mår bra av att vara utomhus, få andas frisk luft och av att få njuta av naturen. Under de varmare månaderna och när vädret tillåter blir det oftast en promenad varje dag. Ibland korta promenader och andra gånger kan jag promenera längre sträckor.

Hoppas ni har haft en fin helg, vi hörs imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: sd6